четвер, 22 червня 2023 р.

Овочевий пиріг з кабачками

Розбити одне яйце. Розбовтати. Додати солі. Додати 125 гр. масла, та 3 ст. ложки води. Додати муки та замісити тісто. Зробити з тіста м'ячик, обмотати харчовою плівкою і залишити на тридцять хвилин у холодильнику. Нарізати кружочками кабачки та помідори. Обжарити у сковорідці та викласти на тарілочку. В цій же сковорідці обжарити 200 гр. цибільки та зубочок часнику, нарізаних кружечками. В тарілці змішати з петрушкою. Та з 100 гр. сиру Гауда. Додати два розбитих яйця, та 200 гр. сметанки. Треба посолити і додати паприки. Витягти тісто з холодильника. Викласти у змазану маслом форму. Залишити краєчки висотою, близько, трьох сантиметрів. Тісто поколоти вилкою. Розкласти на ньому кабачки з помідорами. Залити сумішшю. Запікати у духовці 35-40 хв. при температурі 180 градусів. Розрізати, як піцу та їсти доки, ще гаряче. Приємного апетиту !

М'ясо з кабачками та рисом

У каструльці відварюю рис. Проварюю кусочок свинини п'ятнадцять хвилин. Наразаю петрушку. Кабачки розрізаю повздовж на тоненькі полосочки. Грибички порізати кружечками і обжарити у олійці. Додати бульйон посолити і поперчити. Кусочки свинини. Порізані, посолити і поперчити. Обжатити на сковорідці. В сковорідку, де жарилось м'ясо покласти гриби. Додати рису і петрушки. На тарілоску викласти кусочки м'яса. Рис, здавити у колечка. Красиво викласти кабачки.

Кораблики з цукіні і тунцем.

Кабачки розрізати пополам, щоб довгі човники були. Витягти серединку. Нарізати одну цибулинку та один зубочок часнику, зробити зажарочку. Додати дві столові ложки томатної пасти, кілька нарізаних помідорів, кілька ложок макаронів, бантиків. Тушити десять хвилин. Почекати доки вихолоне. Духовку нагріти до сто восьмидисяти градусів. Взяти концерву з тунцем, у власнму соці. Злили воду і змішати з томатною масою. Посолити і поперчити. Кабачки викласти навпроти і заповнити начинкою. Зробити сухарі у сковорідці. Обжарити кусочки хліба. Викласти над начинкою кабачків. Запікати у духовці двадцять п'ять хвилин. Після приготування на тарілку викласти свіжий салат Зверху, те, що готували. Додати кусочки свіжих помідорів. Приємного апетиту !

Рулетики з камбали

Потрібно приготувати звичайний бульйон. Порізати дві цибулини, один зубчик часнику і стручок солодкого перцю. Додати це все до столової ложки маргарину. Перемішати. Поставити грітися на вогні. Додати ложку томатної пасти. Зняти з ворню, коли розплавиться і змішається. Посолити і поперчити. Можна додати духм'яних трав. Взяти філе камбали і намазати соусом, який вийшов. Філе зкрутити у трубочки і зколоти зубочистками. Рулетики викласти у форму і залити бульйоном, тушити приблизно тридцять хвилин при температурі двісті градусів. Кабачки нарізати кружечками. Додати зубочок нарізаного часничка і протушити у тму соусі, який лишився. На стіл подавати рулетики рибки з кабачками. Смачного !

Жарений лосось

Порізати один зубчик часнику. Нарізати пів лайму. Нарізати петрушку. Начистити сто п'ятдесят грамів білої спаржі та сто п'ятдесят грамів зеленої спаржі.Білу спаржу зварити у воді з пічкою солі і пучкою цукру. Додати столову ложку масла, та долічку лайма. Через п'ять хвилин викласти до неї зелену спаржу і варити разом. Філе лосося (сто п'ятдесят грамів) обжарити на олійці. Десь по чотири хвилинки на одній стороні. Через чотири хвилинки додати пів лайму, нарізаного, трішки кедрових горішків. Посолити, поперчити. Спаржу промити і викласти на тарілку до лосося. Зверху натерти двадцять грамів пармезану. Приємного апетиту!

Лосось з спагетті

Потрібно приготувати курячий бульйон.Потрібно двісті п'ятдесят грамів лосося. Просто варю спагетті. Натерти один лимон, та вижати з нього сок. На тоненькі полосочки нарізати лосося і збризнути його столовою ложкою лимонної кислоти, посолити, притрусити чорним перцем. Взяти сто грамів бульйону, розмішати у ньому триста грамів сметани. Розігріти. Посолити, поперчити, додати трішки цедри лимона. Додати лосося і готувати на маленькому вогні п'ять хвилин. Вкладаємо в тарілку. Спочатку, спагетті, потім лосося і поливати бульйогчиком. Зверху посипати нарізаною зеленню. Смачного !

Макарони спагетті з кабачком

Спочатку варю спагетті. У кип'ячену воду, солю, промиваю, додаю трішечки масла. Два зубчика часника нарізаю, додаю до трьохсот грамів творогу. Триста грамів домашньої сметанки і триста грамів молока змішую. Розбовтаю чотири яйця, додаю до нього сто п'ятдесят грамів твердого сиру, та заливаю молоком з сметанкою. Перемішую. Додаю курячої приправи. Обмазую маслом форму, у якій буду готувати. Нагріваю духовку до двохсот градусів. Кабачки нарізаю тоненькими смужками. Викласти у форму бочками, формуюи сітку. Між сіткою, викласти макарони. Зверху залити тим, що змішували. Поставити у духовку на сорок п'ять хвилин. Готову страву треба прикрасити дрібно нарізаною зеленню.

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...