четвер, 22 червня 2023 р.

Жарений лосось

Порізати один зубчик часнику. Нарізати пів лайму. Нарізати петрушку. Начистити сто п'ятдесят грамів білої спаржі та сто п'ятдесят грамів зеленої спаржі.Білу спаржу зварити у воді з пічкою солі і пучкою цукру. Додати столову ложку масла, та долічку лайма. Через п'ять хвилин викласти до неї зелену спаржу і варити разом. Філе лосося (сто п'ятдесят грамів) обжарити на олійці. Десь по чотири хвилинки на одній стороні. Через чотири хвилинки додати пів лайму, нарізаного, трішки кедрових горішків. Посолити, поперчити. Спаржу промити і викласти на тарілку до лосося. Зверху натерти двадцять грамів пармезану. Приємного апетиту!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...