четвер, 22 червня 2023 р.
Кораблики з цукіні і тунцем.
Кабачки розрізати пополам, щоб довгі човники були. Витягти серединку. Нарізати одну цибулинку та один зубочок часнику, зробити зажарочку. Додати дві столові ложки томатної пасти, кілька нарізаних помідорів, кілька ложок макаронів, бантиків. Тушити десять хвилин. Почекати доки вихолоне.
Духовку нагріти до сто восьмидисяти градусів. Взяти концерву з тунцем, у власнму соці. Злили воду і змішати з томатною масою. Посолити і поперчити. Кабачки викласти навпроти і заповнити начинкою. Зробити сухарі у сковорідці. Обжарити кусочки хліба. Викласти над начинкою кабачків. Запікати у духовці двадцять п'ять хвилин. Після приготування на тарілку викласти свіжий салат Зверху, те, що готували. Додати кусочки свіжих помідорів. Приємного апетиту !
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар