четвер, 22 червня 2023 р.

Рулетики з камбали

Потрібно приготувати звичайний бульйон. Порізати дві цибулини, один зубчик часнику і стручок солодкого перцю. Додати це все до столової ложки маргарину. Перемішати. Поставити грітися на вогні. Додати ложку томатної пасти. Зняти з ворню, коли розплавиться і змішається. Посолити і поперчити. Можна додати духм'яних трав. Взяти філе камбали і намазати соусом, який вийшов. Філе зкрутити у трубочки і зколоти зубочистками. Рулетики викласти у форму і залити бульйоном, тушити приблизно тридцять хвилин при температурі двісті градусів. Кабачки нарізати кружечками. Додати зубочок нарізаного часничка і протушити у тму соусі, який лишився. На стіл подавати рулетики рибки з кабачками. Смачного !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...