четвер, 22 червня 2023 р.
Рулетики з камбали
Потрібно приготувати звичайний бульйон.
Порізати дві цибулини, один зубчик часнику і стручок солодкого перцю. Додати це все до столової ложки маргарину. Перемішати. Поставити грітися на вогні. Додати ложку томатної пасти. Зняти з ворню, коли розплавиться і змішається. Посолити і поперчити. Можна додати духм'яних трав.
Взяти філе камбали і намазати соусом, який вийшов. Філе зкрутити у трубочки і зколоти зубочистками. Рулетики викласти у форму і залити бульйоном, тушити приблизно тридцять хвилин при температурі двісті градусів.
Кабачки нарізати кружечками. Додати зубочок нарізаного часничка і протушити у тму соусі, який лишився.
На стіл подавати рулетики рибки з кабачками. Смачного !
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар