четвер, 22 червня 2023 р.
М'ясо з кабачками та рисом
У каструльці відварюю рис. Проварюю кусочок свинини п'ятнадцять хвилин.
Наразаю петрушку. Кабачки розрізаю повздовж на тоненькі полосочки. Грибички порізати кружечками і обжарити у олійці. Додати бульйон посолити і поперчити.
Кусочки свинини. Порізані, посолити і поперчити. Обжатити на сковорідці.
В сковорідку, де жарилось м'ясо покласти гриби. Додати рису і петрушки.
На тарілоску викласти кусочки м'яса. Рис, здавити у колечка. Красиво викласти кабачки.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Чищу цибульку, нарізаю маленькими кусочками. Чищу і натераю морковку. Додаю яєчко, сире, розбите. Додаю солі і перцю. Перемішую. Викла...
-
Чотиро дуже великі цибулини потрібно варит у підсоленій воді з тьмином 20 - 30 хвилин. Одлити цибулю холодною водою. Відрізати "шапочк...
-
Розбовтати один жовток, додати чотири столові ложки сухарів, духм'яних трав, солі, перцю, паприки, нарізати зеленої цибульки, додати од...
Немає коментарів:
Дописати коментар