четвер, 22 червня 2023 р.
М'ясо з кабачками та рисом
У каструльці відварюю рис. Проварюю кусочок свинини п'ятнадцять хвилин.
Наразаю петрушку. Кабачки розрізаю повздовж на тоненькі полосочки. Грибички порізати кружечками і обжарити у олійці. Додати бульйон посолити і поперчити.
Кусочки свинини. Порізані, посолити і поперчити. Обжатити на сковорідці.
В сковорідку, де жарилось м'ясо покласти гриби. Додати рису і петрушки.
На тарілоску викласти кусочки м'яса. Рис, здавити у колечка. Красиво викласти кабачки.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар