четвер, 22 червня 2023 р.

М'ясо з кабачками та рисом

У каструльці відварюю рис. Проварюю кусочок свинини п'ятнадцять хвилин. Наразаю петрушку. Кабачки розрізаю повздовж на тоненькі полосочки. Грибички порізати кружечками і обжарити у олійці. Додати бульйон посолити і поперчити. Кусочки свинини. Порізані, посолити і поперчити. Обжатити на сковорідці. В сковорідку, де жарилось м'ясо покласти гриби. Додати рису і петрушки. На тарілоску викласти кусочки м'яса. Рис, здавити у колечка. Красиво викласти кабачки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...