субота, 24 червня 2023 р.
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом нарізаного м'яса, додати яйце, вижатий хліб і майоран.
З цієї суміші сформувати щось схоже на хліб. Почекати доки стече рідина. Листик змазати олійкою. Викласти на нього такий хлібець. Готувати годину при 180 гр.
Для соусу потрібно обжарити 250 гр. шампіньйонів, з цибулинкою, яка лишилася. Додати столову ложку масла, та ложку муки. Долити туди 400 гр. бульйону. Готувати п'ять хвилин, помішуючи. До соусу можна додати приправи.
Готовий, м'ясний хлібець нарізати і подавати з соусом.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Чищу цибульку, нарізаю маленькими кусочками. Чищу і натераю морковку. Додаю яєчко, сире, розбите. Додаю солі і перцю. Перемішую. Викла...
-
Чотиро дуже великі цибулини потрібно варит у підсоленій воді з тьмином 20 - 30 хвилин. Одлити цибулю холодною водою. Відрізати "шапочк...
-
Розбовтати один жовток, додати чотири столові ложки сухарів, духм'яних трав, солі, перцю, паприки, нарізати зеленої цибульки, додати од...
Немає коментарів:
Дописати коментар