субота, 24 червня 2023 р.

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом нарізаного м'яса, додати яйце, вижатий хліб і майоран. З цієї суміші сформувати щось схоже на хліб. Почекати доки стече рідина. Листик змазати олійкою. Викласти на нього такий хлібець. Готувати годину при 180 гр. Для соусу потрібно обжарити 250 гр. шампіньйонів, з цибулинкою, яка лишилася. Додати столову ложку масла, та ложку муки. Долити туди 400 гр. бульйону. Готувати п'ять хвилин, помішуючи. До соусу можна додати приправи. Готовий, м'ясний хлібець нарізати і подавати з соусом.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...