четвер, 22 червня 2023 р.

Овочевий пиріг з кабачками

Розбити одне яйце. Розбовтати. Додати солі. Додати 125 гр. масла, та 3 ст. ложки води. Додати муки та замісити тісто. Зробити з тіста м'ячик, обмотати харчовою плівкою і залишити на тридцять хвилин у холодильнику. Нарізати кружочками кабачки та помідори. Обжарити у сковорідці та викласти на тарілочку. В цій же сковорідці обжарити 200 гр. цибільки та зубочок часнику, нарізаних кружечками. В тарілці змішати з петрушкою. Та з 100 гр. сиру Гауда. Додати два розбитих яйця, та 200 гр. сметанки. Треба посолити і додати паприки. Витягти тісто з холодильника. Викласти у змазану маслом форму. Залишити краєчки висотою, близько, трьох сантиметрів. Тісто поколоти вилкою. Розкласти на ньому кабачки з помідорами. Залити сумішшю. Запікати у духовці 35-40 хв. при температурі 180 градусів. Розрізати, як піцу та їсти доки, ще гаряче. Приємного апетиту !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...