четвер, 22 червня 2023 р.
Овочевий пиріг з кабачками
Розбити одне яйце. Розбовтати. Додати солі. Додати 125 гр. масла, та 3 ст. ложки води. Додати муки та замісити тісто. Зробити з тіста м'ячик, обмотати харчовою плівкою і залишити на тридцять хвилин у холодильнику.
Нарізати кружочками кабачки та помідори. Обжарити у сковорідці та викласти на тарілочку. В цій же сковорідці обжарити 200 гр. цибільки та зубочок часнику, нарізаних кружечками. В тарілці змішати з петрушкою. Та з 100 гр. сиру Гауда. Додати два розбитих яйця, та 200 гр. сметанки. Треба посолити і додати паприки.
Витягти тісто з холодильника. Викласти у змазану маслом форму. Залишити краєчки висотою, близько, трьох сантиметрів. Тісто поколоти вилкою. Розкласти на ньому кабачки з помідорами. Залити сумішшю. Запікати у духовці 35-40 хв. при температурі 180 градусів. Розрізати, як піцу та їсти доки, ще гаряче. Приємного апетиту !
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар