Беремо кусочок свининки (вирізку, двісті грам), нарізаємо на кусочки, по пів сантиметра, і відбиваємо як отбивнушку.
Відварюємо три яєчка (круто). Чистимо і натираємо морковки. Нарізаємо дрібненько яєчко, змішуємо з морковкою і смитанкою.
Беремо сиру відбивнушку, і кладемо у неї ложечкою начинки, та скручуємо її трубочкою. Зав'язуємо ниточкою. Так готуємо на все м'ясо.
Беремо сковорідку, не неї трішечки олійки. Нагріваємо. Потім складаємо туди зверточки з м'яса. Обжарюємо з різних сторін. Додаємо смитанки. Додоємо водички, чекаємо, щоб протушилось п'ятнадцять хвилин.
Подаємо на стіл "пальчики" з підливкою.
Немає коментарів:
Дописати коментар