четвер, 8 червня 2023 р.

"Пальчики" з свининки

     Беремо кусочок свининки (вирізку, двісті грам), нарізаємо на кусочки, по пів сантиметра, і відбиваємо як отбивнушку. 

    Відварюємо три яєчка (круто). Чистимо і натираємо морковки. Нарізаємо дрібненько яєчко, змішуємо з морковкою і смитанкою. 

    Беремо сиру відбивнушку, і кладемо у неї ложечкою начинки, та скручуємо її трубочкою. Зав'язуємо ниточкою. Так готуємо на все м'ясо. 

    Беремо сковорідку, не неї трішечки олійки. Нагріваємо. Потім складаємо туди зверточки з м'яса. Обжарюємо з різних сторін. Додаємо смитанки. Додоємо водички, чекаємо, щоб протушилось п'ятнадцять хвилин. 

    Подаємо на стіл "пальчики" з підливкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...