четвер, 8 червня 2023 р.

Отбивнушки

     Беремо кусочок м'яса (свининки). Нарізаємо на долічки десь, по пів сантеметра товщиною. Потім по-черзі їх відбиваємо молоточком. Солимо, перчемо з обох сторін. 

    Розбиваємо яєчко, додаємо дві ложечки молока. Збовтуємо його, солимо перчемо. Виливаємо у глибоченьку мисочку, бо туди будемо мокати м'ясо. В іншу тарілочку насипаємо муки. 

    Ставимо сковородочку. Наливаємо олійки. Беремо шматочок м'яса вмокаємо у яєчко з обох боків. Потім вмокаємо у муку.  Обжарюємо з обох сторін і так з усіма кусочками. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...