пʼятниця, 9 червня 2023 р.

Макарони "По флотски"

     Варимо макарони. Зікіпає водичка у каструльці. Додаємо пів ложечки солі. Вкидаю макарони. Чекаю декілька жвилин доки вони стануть м'якшими. Проливаю через рдушлак. Промиваю холодною водичкою і в каструлю. 

    Розігріваю сковорідку. Нарізаю цибульки дрібненько і морковки натераю. Обжарюю на оійці. Додаю фаршу. Обжарюю. Нарізаю солодкого перчику маленькими смужками. Додаю чорного перцю. Обжарюю. Додаю макарони, та чаечку томатного соку. Гарно розмішую. Готово. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...