неділя, 4 червня 2023 р.

"Генеральський" (Борщ з свіжими овочами)

(Навчила хазяйка у якої жила Ульяна Митрофанівна). Варю бульйончик на індичих кісточках. Солю, трішечки перцю. Вкидаю цілу почищену цибулину і часничинки три. Тепер чищу і нарізаю картошечку середніми кусочками, частин на вісім. Чищу та натираю бурячок, обжарюю та в каструльку.  Нарізаю кабачок маленькими кусочками та обжарюю, вкидаю у каструльку. Нарізаю перець солокий червоний та жовтий, маленькими скибочками, та обжарюю на сковородці, вкидаю у каструлю. Нарізаю капустку кидаю. Роблю зажарочку з цибульки та морковки, додаю в куструлю. Видавлюю в середину часнисок, то додаю гіркого перцю за смаком. Все борщ готовий.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...