(Навчила хазяйка у якої жила Ульяна Митрофанівна). Варю бульйончик на індичих кісточках. Солю, трішечки перцю. Вкидаю цілу почищену цибулину і часничинки три. Тепер чищу і нарізаю картошечку середніми кусочками, частин на вісім. Чищу та натираю бурячок, обжарюю та в каструльку. Нарізаю кабачок маленькими кусочками та обжарюю, вкидаю у каструльку. Нарізаю перець солокий червоний та жовтий, маленькими скибочками, та обжарюю на сковородці, вкидаю у каструлю. Нарізаю капустку кидаю. Роблю зажарочку з цибульки та морковки, додаю в куструлю. Видавлюю в середину часнисок, то додаю гіркого перцю за смаком. Все борщ готовий.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар