Варимо бульйончик на кісточках, але не дуже обрізаних, з м'ясом. Посолимо звісно.
Тепер беру бурячок, морковку і цибульку - чищу. Натераю на тертушці. Ще обчищаю три зубчика часнику, та видавлюю, а цибульку дрібненько нарізаю. Потім ставлю сковородку на вогонь, наливаю в неї олійки, багатенько, кидаю туди цибульку, та часничик, обжарюю трішки додаю морковку, ще трішки обжарюю, додаю бурячок. Добре обжарюю, тоді виливаю це у каструльку з бульйончиком. Додаю, ще картопельку, почищену і ціленьку до бульйончику. Чекаю доки картопля звариться, так, що наче розсипається. Викидаю її на сковорідку з олійкою і обжарюю. Після цього повертаю до каструлі. Нарізаю капустку маленькими кусочками та додаю у каструлю. Доливаю туди чашечку томатного соку. Чекаю хвилин десять, все борщ готовий.
Немає коментарів:
Дописати коментар