Варяться свинні реберця, довгенько, щоб зварились, з солькою. Потім, вкидаємо чищену та нарізану картопельку в каструльку. Перд вкиданням наступних інгредієнтів, перевіряю, чи картопля зварилася. Нарізаю щавлю, багато, цільй пучечок, додаю цибульку та часничок, кропик і питруечку, щоб була ціла каструлька зелені. Готово.
неділя, 4 червня 2023 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар