неділя, 4 червня 2023 р.

Борщ з жариною картоплею, м'ясом та сальцем

Готовимо бульйон. Сьогодні він буде з цілих шматочків м'яса, сала та почеревинки, свинина звісно. Нарізаю це все у каструльку. Збираю пінку, якщо на воді з'явиться. Солю ж, та додаю трішки перцю гороху, духм'яного і мененого. Чищу картоплю і не нарізаю, а так, тільки помиту теж у каструлю. Вариться близько сорока хвилин.

 Нарізаю капусту продовгувастими смужками, але не вкидаю одразу. Витягую картопельку в одну тарілочку з бульйону. Міясо повертаю в каструлю. Сало і почеревину теж виймаю, нарізаю, маленькими скибочками і обжарюю, тоді повертаю у каструлю. Потім нарізаю картошку варену і повертаю у каструлю. Додаю капусти, свіжої. чищу натираю морковку, теж у каструлю. Видавлюю часничку три зубчики. Додаю у чашку томатного соку. 

Суп готовий. Насипаю у тарілочки і додаю зелені.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...