Готовимо бульйон. Сьогодні він буде з цілих шматочків м'яса, сала та почеревинки, свинина звісно. Нарізаю це все у каструльку. Збираю пінку, якщо на воді з'явиться. Солю ж, та додаю трішки перцю гороху, духм'яного і мененого. Чищу картоплю і не нарізаю, а так, тільки помиту теж у каструлю. Вариться близько сорока хвилин.
Нарізаю капусту продовгувастими смужками, але не вкидаю одразу. Витягую картопельку в одну тарілочку з бульйону. Міясо повертаю в каструлю. Сало і почеревину теж виймаю, нарізаю, маленькими скибочками і обжарюю, тоді повертаю у каструлю. Потім нарізаю картошку варену і повертаю у каструлю. Додаю капусти, свіжої. чищу натираю морковку, теж у каструлю. Видавлюю часничку три зубчики. Додаю у чашку томатного соку.
Суп готовий. Насипаю у тарілочки і додаю зелені.
Немає коментарів:
Дописати коментар