Спочатку вкидаю у каструлю тушонку, щоб закипіла. Потім нарізаю капустку та натираю морковку, почищену звісно, та добре перемішую. Чищу та нарізаю картоплю, великими кусочками. Додаю до бульйону томатну пасту, картоплю, капустку та морковку. Так смак, буде не яскравий у кожного інгредієнта, а трішки змішається. Потім нарізаю кропику і цибульки, і додаю в уже готовий борщ. Смачний.
неділя, 4 червня 2023 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар