неділя, 4 червня 2023 р.

Борщ з тушонкою

Спочатку вкидаю у каструлю тушонку, щоб закипіла. Потім нарізаю капустку та натираю морковку, почищену звісно, та добре перемішую. Чищу та нарізаю картоплю, великими кусочками. Додаю до бульйону томатну пасту, картоплю, капустку та морковку. Так смак, буде не яскравий у кожного інгредієнта, а трішки змішається. Потім нарізаю кропику і цибульки, і додаю в уже готовий борщ. Смачний.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...