четвер, 22 червня 2023 р.

Соковита курочка

Три столові ложки меду, чотири ложки уксусу, двісті п'ятдесят мілілітрів сухого білого вина,потрібно перемішати. Взяти пакет для запікання, покласти туди курочку, та залити тим, що тільки, що змішували. Закрити. Потрясти, щоб добре змішалося. Залишити на ніч, щоб промаринувалося. Чотири гілочки розмарину, чотири цибулинки, два зубчика часника, нарізати грубо. Вісімсот грам баклажанів та два стручки жовтого солодкого перцю, нарізати кусочками. Курочку покласти у розігріту духовку до 170 градусів. Тушити, близько, вісімдесяти хвилин.Взяти шість чайних ложок оливкової олії, дадати солі та перцю. Додати пів чайної ложки паприки. Перемішати. Цим потрібно перемазати курочку, через сорок хвилин, після того, як поставили у духовку. Ще через двадцять п'ять хвилин додати овочів та нарізати сто грам ковбаси салямі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...