Готовлю бульйончик курячий (окорочок, або крильця). Беру рису тритину склянки, мию під водичкою і залишаю. Чищу картошечку, мию, та нарізаю маленькими кусочками. Каротошечку та рис додаю разом. Нарізаю зелень (часничок зелений, цибульку зелену, кріп і петрушечку). Мию, чищу, нарізаю цибульку, та дві головки часничку, та морковку. Роблю зажарку. Перевіряю готовність картоплі. Після готовності додаю зажарку, потім збовтане яєчко з зеленню, та помішую. Готово.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар