неділя, 4 червня 2023 р.

Білий суп на бульйончику з рисом і яєчком

  Готовлю бульйончик курячий (окорочок, або крильця). Беру рису тритину склянки, мию під водичкою і залишаю. Чищу картошечку, мию, та нарізаю маленькими кусочками. Каротошечку та рис додаю разом. Нарізаю зелень (часничок зелений, цибульку зелену, кріп і петрушечку). Мию, чищу, нарізаю цибульку, та дві головки часничку, та морковку. Роблю зажарку. Перевіряю готовність картоплі. Після готовності додаю зажарку, потім збовтане яєчко з зеленню, та помішую. Готово.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...