Беремо водичку і ставимо на воду. Чищу картошечку. Нарізаю на маленькі кусочки. Вкидаю у каструлю, як закипить, треба зібрати пінку. Беру манку (три - чотири столові ложки), обмиту під водою в чаці. Набераю воду, придавлюю кришечкою і зливаю воду. Беру яєчко розбиваю у чашітці та розбовтаю його. Добавлю яєчко до супу після готовності картоплі. Додаю яєчко по-маленьку, та помішую. Виходить павутинка. Додаю зелені (кріп, петрука, цибулька).
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар