четвер, 22 червня 2023 р.
Італійські овочі з рисом і відчиною
Потрібно звичайно у каструлі зварити розсипчастий рис. Бодна процідити його через друшлак. Нарізати 250 гр. шампінйонів на долічки. Дві великі морковки нарізати кружечками. Нарізати зеленої цибульки. Відкрити баночку кукурузки і злити з неї водичку. 250 гк. помідорів почистити.
Грибочки обжарити у олійці, додати морковку, кукурузку та помідори. Все перемішати і жарити десять - п'ятнадцять хвилин. Посолити та додати твердих мускатних горіхів. Зобавити зеленої цибульки.
Нагріти духовку до 225 градусів. Змішати суміш з 100 гр. твердого сиру гауда та рисом. Зверху покласти п'ять продовгувастих кусочків вітчини. Посипати, ще 100 гр. сиру гауди, поставити на 15 хв. у духовку. Запіканку, треба їсти гарячою, прикрасити листочками петрушки.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар