Спочатку готуємо печінку. (Свинина) Кладу її у каструлю. Заливаю водичкою. Ставлю на плиту, чекаю доки звариться. Стане м'якенькою. Хвилин двадцять.
Тим часом готую блинчики. Одне яйце. Перемішую. Додаю пів склянки молока. Додаю дві ложки муки. На носику чайної ложечки соди. Перемішуємо. Виливаю по-ложетці на маленьку сковорідку. Обжарюю на сковородці з двох сторін. Складаю готові блинчики один на один.
Готую зажарочку. Нарізаю цебульки. Натераю морковки. Перемішую, обжарюю на сковородці.
Печінку роздавлюю. Додаю до неї зажарочку. Начиняю нею блинчики. Розгортаю блинчик. Намазую печіночкою. Складаю пополам, ще раз пополам, і ще раз.
Беру гарну склянну тарілочку, стінки натераю маслом. Скадаю туди всі начинені блинчики. Ставлю у мікрохвильовку на п'ять хвилин. Подаю декілька блинчиків на тарілочці з сметанкою.
Немає коментарів:
Дописати коментар