Творожок (200 гр.) потрібно розім'яти, розбити, додати до нього три ложічки цукру та чотири сметанки. Можна збити насадкою для того, щоб збивати творожок, або роздавити ложечкою.
Сметанку збити з цукром. На півлітрову баночку сметанки п'ять ложечок цукру. Краще блендером. Можна руками, але довго. Сметанку у холодильник.
Готую блинчики. Розколочую одне яєчко, пів склянки молочка. Додаю п'ять ложічок муки і трішечки соди. Гарно перемішую і обжарюю.
Начиняю блинчики творожком. Скручую їх трубочками. Потім, тарілочку, обтерту маслом і у мікрохвильовку на п'ять хвилин.
На стіл одаю п'ять трубочок із сметенкою видавленою через кондитерський шприц. Можна зробити дуже красиво.
Немає коментарів:
Дописати коментар