четвер, 22 червня 2023 р.
Турецькі котлетки з м'яса
Розбовтати один жовток, додати чотири столові ложки сухарів, духм'яних трав, солі, перцю, паприки, нарізати зеленої цибульки, додати один зубчик часничку, додати це до 400 гр. гов'яжого фаршу. Сформувати з цього котлетки. Форму натерти часничком. Викласти туди котлетки. Запікати чотири хвилини при температурі 225 гр. Витягти і зменшити температуру до 180 гр.
Змішати йогурт, чотири жовтка, 2 столові ложки олії, сіль, чорний перець, перець чілі. Помідори розрізати навпіл і разом котлетками викласти у форму. Залити зроблетим соусом і запікати 15 - 20 хвилин у духовці.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар