субота, 17 червня 2023 р.

Суп з сушеними грибами на курячому бульйончику

     Спочатку варимо бульйончик. Вкидаю окорочок у каструльку, солю. Після закіпання чекаю пів годинки. 

    Беру сушені грибочки. Заливаю їх кип'яточком. Чекаю кілька хвилинок. Зливаю водичку. Повторюю двічі. 

    Чищу картопельку додаю до каструльки. Дрібно нарізаю грибочки. Додаю. Додаю декілька ложечок рису. Додаю, дві лодечки сметанки. Та нарізаю і додаю свіжої зелені. Дуже ситно і дуже смачно.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...