Закип'ячую водичку і заливаю нею грибочки. Чекаю декілька хвилин і зливаю водичку. Повторюю двічі. Заливаю вадичкою у каструльці. Ставлю на вогонь. Додаю солі. Додаю нарізаної картопельки. Потім додаю кашки булгуру. Розбиваю у чашічку яєчко. Збовтую. Додаю до супу помішуючи. Додаю свіжої зелені. Готово.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар