субота, 17 червня 2023 р.

Підливка з білими грибами і сметанкою

    Збираю і чищу грибочки. Вкидаю у каструльку, проварюю з солькою. Чекаю доки закипить. Зливаю водичку. Повторюю тричі. Нарізаю невеликими кусочками

    Чищу цибульку і морковку. Обжарюю на сковорідці. Додаю грибочків. Обжарюю. Додаю сметанки і трішки кип'яченої водички. Протушую декілька хвилин. Додаю сольки з перчиком, або приправи, до грибів, чи залишаю такими як є. І так добре. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...