субота, 17 червня 2023 р.

Карпатський рецепт спагетті

     Окремо вариться бульйончик з петушка. У водичці з солькою, перчиком і лавровим листочком.

    Окремо відливається спагетті. Закип'ячується водичка. Солиться. Внеї додаються спагетті. Чекаємо, доки зваряться. Зливаємо водичку. Проціжуємо макарони, через сито. Промиваємо водичкою. 

    У тарілочку насипають спагетті, а потім наливають бульйончику. Це як церемонія за столом. Красиво і просто.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...