пʼятниця, 9 червня 2023 р.

Тюфтельки

     Відварюю рис. Беру каструльку, насипаю на дно рису. Промиваю. Залишаю водички у три рази більше, ніж рису. Додаю солі і дві ложечки (столові) олійки. Чекаю доки звариться. 

    Роблю зажарочку. Дрібно порізана цибулька з тертою морковкою обжарена.

    Беру фарш, змішую з рисом і зажарочкою. Додаю два - три яєчка. Премішую. 

    Набераю у тарілочку водички. Руки у водичку, формую, як котлетки. Обжарюю. 

    У каструльку. Складаю розрізану і почищену сиру картошинку. Зверху на неї тюфтельки. 

    Робемо зажарочку. Обжарюю почищену і дрібненько нарізану цибульку з морковкою. Додаю муки дві - три ложечки, потім дві три ложечки майонезу. Чашечку томатного соку. Чекаю доки закепить. Виливаю у каструльку. 

    Разом тюфлельки з підливкою протушую близько п'ятнадцяти хвилин.  



Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...