Відварюю рис. Беру каструльку, насипаю на дно рису. Промиваю. Залишаю водички у три рази більше, ніж рису. Додаю солі і дві ложечки (столові) олійки. Чекаю доки звариться.
Роблю зажарочку. Дрібно порізана цибулька з тертою морковкою обжарена.
Беру фарш, змішую з рисом і зажарочкою. Додаю два - три яєчка. Премішую.
Набераю у тарілочку водички. Руки у водичку, формую, як котлетки. Обжарюю.
У каструльку. Складаю розрізану і почищену сиру картошинку. Зверху на неї тюфтельки.
Робемо зажарочку. Обжарюю почищену і дрібненько нарізану цибульку з морковкою. Додаю муки дві - три ложечки, потім дві три ложечки майонезу. Чашечку томатного соку. Чекаю доки закепить. Виливаю у каструльку.
Разом тюфлельки з підливкою протушую близько п'ятнадцяти хвилин.
Немає коментарів:
Дописати коментар