четвер, 8 червня 2023 р.

Жарині яйця з пчеревиною

     Спочатку купуємо почеревину. Серйозно. Потім її нарізаємо на скибочки, тільки не дуже тоненькі, бо коли жаряться, вони стають іще тоншими. Солимо. Розкладаємо на сковорідку. Чекаємо доки обжаряться. Олію лити не потрібно сало і так дасть жир. Потім перевиртаємо почеревинку і зверху розбиваємо яєчка. Треба посолити і поперчити. Чорним меленим перцем. Не люблю багато перцю, але без нього не добре. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...