Спочатку купуємо почеревину. Серйозно. Потім її нарізаємо на скибочки, тільки не дуже тоненькі, бо коли жаряться, вони стають іще тоншими. Солимо. Розкладаємо на сковорідку. Чекаємо доки обжаряться. Олію лити не потрібно сало і так дасть жир. Потім перевиртаємо почеревинку і зверху розбиваємо яєчка. Треба посолити і поперчити. Чорним меленим перцем. Не люблю багато перцю, але без нього не добре.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар