Потрібно відділити білок від жовтка. Для цього розколюємо яєчко над чашічкою та переливаємо з однієї шкаралупи в іншу. Нам потрібний білок. Виделкою розбовтувати треба до того часу, доки не купимо блендер. А серйозно, доки жидка рідина не перетвориться на пінку. Додаємо зовсім трішечки лимонної кислоти. Розмішуємо. Потім, додаємо цукру (п'ять ложок чайних). Збовтуємо до однорідної маси. Готово.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар