Беремо три яйця, розбовтуємо. Додаємо трішечки молока, дві - три ложечки. Розмішуємо. Додаємо муки чотири - п'ять ложечок. Зверху соди на краєчку чайної ложечки, та солі десь вдвічі більше (п'яту частину чайної ложечки). Перемішуємо. Виливаємо на сковорідку. Накриваємо кришечкою. Чекємо кілька хвилин. Тісто має піднятися угору, а низ не підгоріти. Перевертаємо. Ще кілька хвилин. Готово.
четвер, 8 червня 2023 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар