четвер, 8 червня 2023 р.

Омлет

    Беремо три яйця, розбовтуємо. Додаємо трішечки молока, дві - три ложечки. Розмішуємо. Додаємо муки чотири - п'ять ложечок. Зверху соди на краєчку чайної ложечки, та солі десь вдвічі більше (п'яту частину чайної ложечки). Перемішуємо. Виливаємо на сковорідку. Накриваємо кришечкою. Чекємо кілька хвилин. Тісто має піднятися угору, а низ не підгоріти. Перевертаємо. Ще кілька хвилин. Готово.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...