субота, 24 червня 2023 р.

Фарширований перець

Потрібно зварити рис. Звичайн у воді. Змішати з фаршем. Пополам. Половина того, половина того. Зробити зажарку. Цибулька з марковкою, обжарена на сковорідці. Змішати рис, фарш, зажарку та три сирих яйці. Додати солі та перцю, добре розмішати. Підготувати солодкий перець. Почистити, витягти серединку, промити. Поскладати у середину начинку. Фарширований перець викласти у каструлю. Готуємо підливку. Обжарюю дрібно нарізану цибулинку з морквинкою, натертою на сковорідці. На олії звісно. Додаю три ложечки муки. Перетираю. Додаю три ложечки майонезу, перемішую. Вливаю дві третіх стакана томатного соку. Додаю кип'ятку. Додаю солі, цукру, перцю. Даю прокипіти дві хвилинки і заливаю цим фарширований перець. Проварюю з пів години.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...