субота, 24 червня 2023 р.

Фарширована цибуля

Чотиро дуже великі цибулини потрібно варит у підсоленій воді з тьмином 20 - 30 хвилин. Одлити цибулю холодною водою. Відрізати "шапочку". Витягти серединку, так, щоб залишилось, ще три шари. Серединку цибульки порізати і змішати з (600 гр.) свинячим фаршем. Додати чотири столові ложки паніровочних сухарів. Дві ложки нарізаної свіжої пертушки. Додати два сирі яйця. Замісити руками. Цибульку цим фарширувати і викласти у форму. 250 гр. концервованих помідорів без шкірки залити 125 гр. бульйону. Та викласти на дно форми. Додати цукру. Цибульку помазати томатним соусом. Запікати 45 хвилин при 200 гр. Посипати зверху нарізаним базиліком.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...