субота, 24 червня 2023 р.
Фарширована цибуля
Чотиро дуже великі цибулини потрібно варит у підсоленій воді з тьмином 20 - 30 хвилин. Одлити цибулю холодною водою. Відрізати "шапочку". Витягти серединку, так, щоб залишилось, ще три шари.
Серединку цибульки порізати і змішати з (600 гр.) свинячим фаршем. Додати чотири столові ложки паніровочних сухарів. Дві ложки нарізаної свіжої пертушки. Додати два сирі яйця. Замісити руками. Цибульку цим фарширувати і викласти у форму. 250 гр. концервованих помідорів без шкірки залити 125 гр. бульйону. Та викласти на дно форми. Додати цукру. Цибульку помазати томатним соусом. Запікати 45 хвилин при 200 гр. Посипати зверху нарізаним базиліком.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Чищу цибульку, нарізаю маленькими кусочками. Чищу і натераю морковку. Додаю яєчко, сире, розбите. Додаю солі і перцю. Перемішую. Викла...
-
Чотиро дуже великі цибулини потрібно варит у підсоленій воді з тьмином 20 - 30 хвилин. Одлити цибулю холодною водою. Відрізати "шапочк...
-
Розбовтати один жовток, додати чотири столові ложки сухарів, духм'яних трав, солі, перцю, паприки, нарізати зеленої цибульки, додати од...
Немає коментарів:
Дописати коментар