Беремо сирі кабачки і натераємо на великій тертушці. Багатенько, повну каструльку, у якій основну страву на п'ять чоловік готуємо. Можеть десь три кабачка піти. Потім приплюскуємо трішки, додаємо яєчко (одне, як велике, два, як маленькі). Муки, дві три ложки і трішечки соди, на неї, крапельку. Добре перемішуємо. Ділимо на коржики. Треба зжарити на сковорідці суцільним шаром, і обережно перевертати, жаримо на олійці під кришічкою.
Коли коржики готові. Їх треба перемазувати майонезиком, з дрібно нарізаним свіжим помідорчиком і плавленим сирочком. Можна, чередувати, а можна одночасно. Верх прикрашала помідорчиком нарізаним тоненькими дольками.
Немає коментарів:
Дописати коментар