неділя, 4 червня 2023 р.

Простий бабусин борщ

Спочатку потрібно приготовити бульйон. Готовила на свинячих кісточках, приблизно годину. Десь тритину столової ложки солі.  Збираю піту і викидаю з каструлі. 

Потім чищу картоку, ну 3-5 картоин, далі різала невиликими кубиками. Картоплю вкидаю, у каструлю. Нарізаю капустину. Насадками мені не подобається, краще ножиком, маленькими полосочками, а потім в поперек розрізала на три частини. Вкидаю капусту в каструлю. Далі томатний сок, приблизно чашку, вливаю в каструлю.

Роблю зажарочку. Чищу і нарізаю тонесенько цибульку. Чищу і натераю на тертуці морковку. Ставлю сковорідку, на неї виливаю олійку, і на тепленьку висипаю цибульну з морковкою. 

Додаю зажарочки до борщу. Куштую на сіль.  Виключаю плиту. Можна їсти.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...