Спочатку потрібно приготовити бульйон. Готовила на свинячих кісточках, приблизно годину. Десь тритину столової ложки солі. Збираю піту і викидаю з каструлі.
Потім чищу картоку, ну 3-5 картоин, далі різала невиликими кубиками. Картоплю вкидаю, у каструлю. Нарізаю капустину. Насадками мені не подобається, краще ножиком, маленькими полосочками, а потім в поперек розрізала на три частини. Вкидаю капусту в каструлю. Далі томатний сок, приблизно чашку, вливаю в каструлю.
Роблю зажарочку. Чищу і нарізаю тонесенько цибульку. Чищу і натераю на тертуці морковку. Ставлю сковорідку, на неї виливаю олійку, і на тепленьку висипаю цибульну з морковкою.
Додаю зажарочки до борщу. Куштую на сіль. Виключаю плиту. Можна їсти.
Немає коментарів:
Дописати коментар