понеділок, 19 червня 2023 р.
Кортопелька з морковкою жарені
Мию, чищу і нарізаю картоплю і моркву. Моркри не більше від картоплі. В три, або у п'ять разів меньше. Нарізаю картоплю і моркву колечками і жарю разом на розігрітій сковорідці під кришечкою, щоб була водночас м'якенька, приготовлена, і піджарена. Тому перемішувати її потрібно не часто, але слідкувати, щоб не прегоріла.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар