Нарізаю помідорчики на вісім дольок. Огірочки великими колечками по пів сантиметра товщиною. Нарізаю свіжу головку цибульки, а краще дві, півколечками. Нарізаю свіжого солодкого перчика (серединку з насінням викидаю і промиваю) білого та червоного. Нарізаю зелені: кропику, петрушічки, зелень цибульки і часничку. Перемішую. Додаю олійки та солі. Перемішую. Готово.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар