Дві столові ложки молока, підігріти на плиті. Додати дві столові ложки цукру. Всередину ложічкою гордавити п'ядесят грамів дрождів, додати пучку солі. Дати, щоб підійшло.
Окремо роздавити, чи розтопити пів пачки маргарину, та додати два яйця. Долити сюди суміш з дрождями. Додавати муки, щоб замісити.
Тісто у харчову плівку і у холодильник на годину.
Готую начинку. Нарізаю капусти. Натераю морковки. Відварюю чотири яєчка. Нарізаю їх дрібненько. Змішую, солю.
Витягую тісто. Ділю на кружечки. Всередину додаю начинки. Зліплюю.
Обжарюю на сковорідці з усіх стрін.
Немає коментарів:
Дописати коментар