пʼятниця, 9 червня 2023 р.

Бізе

     Треба блендер, бо руками важко. Розбиваю у чашечку, обережно яєчка. Переливаючи, треба відділити жовток від білка. Потрібно білок з трьох яєчок. Виливаємо це у блендер, або у міксер, аби збило. Збиваємо до суцільної білої пінки. Додаю трішечки лимонної кислоти. Далі, обережно додаю склянку цукру, але потрошечку, щоб добре збилось. Збивати потрібно, майже, до загустіння. Рідина має стати густою і однорідною. 

    Далі найпростіший спосіб столовою ложкою, краще кондитерським мішечком, ще краще з насадкою, або кондитерським шпріцом. Потрібно буде формувати бізе.  

    Листик потрібно змазати кусочком масла. Зверху покласти кондитерську бумагу, можна. Далі видавлюємо, чи формуємо бізе. (Ложекою, як блинчики).

    Потрібно помістити у гарячу, обов'язково духовку (150 градусів). На декілька хвилин. Готово! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...