Надно каструльки наливаємо водички. Трішечки. Чекаємо, доки не закипить. Додаємо молока. Приблизно стільки, скільки хочеться, щоб займала кашка. Чекаємо доки молоко почне закіпати. Можеть збігати, якщо мало води. Додаємо манку просипаючи маленькою цівочкою і перемішуючи ложічкою. Потихеньку, трішечки, потім іще стільки ж. Доки концентрація не буде ріденької кашки. Коли, трішечки провариться стане густішою, а вихолоджаючи не змінює об'єм.
четвер, 8 червня 2023 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Ріжу картошку пополам, потім на рівненькі долічки, тоненькі. Жарю на середньому вогні і перевертаю час від часу.
-
На розігріту сковорідку з олійкою кладу окорочок. Накриваю кришічкою. І обжарюю з однієї сторони, потім з іншої. Кладу у каструльку. ...
-
Чищу та мию картоплю. Натераю на тертушці. З мішую з сирим фаршем. Додаю два яйця, та муки (дві ложечки). На муку, на краєчку носика ...
Немає коментарів:
Дописати коментар