Беру яйце і муку. Нічого більше не додаю, і замішую дуже круте тісто. Туге, товсте, щоб руками зжати важко було. Ріжу на окремі частинки. Розкачую дуже тонко (щоб аж світилося). Нарізаю окремими смужками. Потім по довжині перерізаю, на прямокутнички. По середині робю надріз, і через нього протягую кутик. Жариться у олії. Олії має бути багато, щоб вергун у ній міг утонути. Кидаю по-одному у киплячу олійку. Витягую. Посипаю цукровою пудрою.
неділя, 11 червня 2023 р.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Соковитий хліб з м'ясом
Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...
-
Чищу цибульку, нарізаю маленькими кусочками. Чищу і натераю морковку. Додаю яєчко, сире, розбите. Додаю солі і перцю. Перемішую. Викла...
-
Чотиро дуже великі цибулини потрібно варит у підсоленій воді з тьмином 20 - 30 хвилин. Одлити цибулю холодною водою. Відрізати "шапочк...
-
Розбовтати один жовток, додати чотири столові ложки сухарів, духм'яних трав, солі, перцю, паприки, нарізати зеленої цибульки, додати од...
Немає коментарів:
Дописати коментар