неділя, 11 червня 2023 р.

Вергуни

    Беру яйце і муку. Нічого більше не додаю, і замішую дуже круте тісто. Туге, товсте, щоб руками зжати важко було. Ріжу на окремі частинки. Розкачую дуже тонко (щоб аж світилося). Нарізаю окремими смужками. Потім по довжині перерізаю, на прямокутнички. По середині робю надріз, і через нього протягую кутик. Жариться у олії. Олії має бути багато, щоб вергун у ній міг утонути. Кидаю по-одному у киплячу олійку. Витягую. Посипаю цукровою пудрою.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Соковитий хліб з м'ясом

Взяти три кусочка черствого хлібу та замочити його у волі. Парізати дрібно три цибулини. Дві з них обжарити та змішати з кілограмом наріза...